Velkommen til Bergen Fotball Cup 2020. OBS ! Påmeldingsfrist 26 juni.

juni 3, 2020

2019 er lagt bak oss og vi ser fremover til ny cup i august 2020.
Datoene for årets turnering blir 13 – 16. august (torsdag-søndag).Bergen Fotballcup

Nå er vi klare for 2020-utgaven av Bergen Fotball Cup, og den ønsker vi å gjøre enda bedre! Det blir noen forandringer i forhold til 2018 og 2019, nytt av året er bl.a. at det blir 9’er fotball i de yngste klassene G13 og J13 og at vi endrer G17-klassen til G19.
Spilletidene blir til 2 x 20 min. for alle klasser i de innledende kampene og sluttspillkampene til og med semifinaler. Alle finaler i alle klasser spilles over 2 x 25 min.

En annen viktig nyhet i 2020 er at vi har redusert påmeldingsavgiften til kr. 1000,- og håper med det at flere lag vil benytte anledningen til å sjekke ut den nye sommerturneringen.

Pga. av Covid-19/Korona-situasjonen vil vi i år dessverre ikke organisere skoleovernatting for tilreisende lag. Vi ønsker imidlertid tilreisende lag spesielt velkommen og bistår gjerne med forslag/tips til overnattingsteder som er i tråd med myndighetenes til en hver tid gjeldende regler. Det er rimelig kortreist mellom banene i Bergen og kollektivtilbudet med Bybane og buss fungerer bra.

Nytt for året er også at vi har skiftet til ny påmeldingsportal, i 2020 er det derfor Cup Manager som gjelder. Vi håper samarbeidet med de blir bra fremover, og at det blir enkelt for alle interesserte å benytte den nye portalen til påmeldingen.

Varegg Gubbelaget i samarbeid med Varegg Fotball er teknisk arrangør av turneringen. De er veldig klare for å gjøre en jobb for cupen og gleder seg til å ønske dere alle velkommen. Følg gjerne med oss på vår Facebook side, her vil vi legge ut nyheter, bilder og relevant informasjon etter hvert som nye aktualiteter kommer til. www.facebook.com/Bergen-Fotball-Cup

Vi forutsetter at cupen kan gjennomføres i tråd med gjeldende regler fra myndighetene, skulle turneringen mot formodning bli avlyst, refunderes hele påmeldingsavgiften til de påmeldte lag.

Håper vi sees i august 2020 – velkommen!

Vennlig hilsen
Halfdan Haukeland
Turneringsleder