Velkommen til Bergen Fotballcup 2019

november 26, 2018

Da har vi lagt bak oss en meget bra gjennomført Bergen Fotballcup i 2018, og sikter oss inn mot 2019. Mange gode tilbakemeldinger fikk vi, og det var tydelig at de lagene som deltok hadde en god opplevelse. Selv om været vekslet litt under cupen, ble det en strålende avslutning på finaledagen. Gode dommere gjorde også at alt gikk riktig for seg.

bergen fotballcup varegg

Nå er vi klare for 2019-utgaven, og den ønsker vi å gjøre enda bedre. Det blir noen forandringer i forhold til i fjor etter at vi har evaluert 2018 turneringen. Nytt av året er at vi ønsker å invitere Stjernelagene til å delta i cupen. Vårt mål er å inkludere disse lagene som en del av cupen. Fotball er for alle!

I 2019 både ønsker og satser vi oss mot enda flere tilreisende lag. De lagene som deltok i 2018 overnattet på hotell. Vi skal klare å finne gode tilbud til våre gjester langveisfra i 2019 også. Vi har derfor bestemt oss for å ikke åpne opp for skoleovernatting, men heller tilby overnatting på hotell. Det er rimelig kortreist mellom banene i Bergen og kollektivtilbudet med Bybane og buss fungerer bra. Mange gode spisesteder med en rimelig meny finnes det også i Bergen sentrum.

bergen fotballcup varegg

For 2019 har Varegg sitt Gubbelaget kommet inn på arrangørsiden. De er veldig klare for å gjøre en jobb for cupen og det gleder vi oss til. I denne gruppen er det mange med gode fotballkunnskaper som vet hvordan man skal lage til en flott og vellykket cup!

Nytt for året er at vi også har skiftet til ny påmeldingsportal, i 2019 er det derfor Cup Manager som gjelder. Vi håper samarbeidet med de blir bra fremover, og at det blir enkelt for alle interesserte å benytte den nye portalen til påmelding.

Vi vil legge ut nyheter, bilder og relevant informasjon både her på nettsiden samt vår Facebookside etter hvert som nye aktualiteter kommer til.

Så da gjenstår det vel bare å si; snakkes vi i Bergen august 2019? 🙂

mvh
Eirik Gudmundsen
Turneringsleder