Kjære fotballvenner

mars 7, 2019

Det fleste lag har vel nå fått på plass trenere og ledere for sesongen 2019. Treninger og treningskamper i vintermørket avvikles. Så kommer spørsmålet opp; skal vi reise på cup i år? Og hvor skal vi reise? Det er tross alt ofte høydepunktet for mange å delta på en sommercup!

Et spørsmål som ofte går igjen når det snakkes om sommercup er hva det egentlig koster å delta? Vi i Bergen Fotballcup har et ønske om å holde prisene nede, slik at alle skal ha en mulighet for å delta.

Se på dette regnestykket
Lagpåmelding er kr 2500,-. Dette dekker ofte klubbene for sine respektive lag.

For overnatting samarbeider vi med flere hotellkjeder som Scandic og Choice, og de har alle gitt oss gode tilbud.

For én enkeltspiller kan det endelige regnestykket se slik ut:

  • Overnatting fra tirsdag 6.august til lørdag 10.august, fire netter, kr 400,- pr natt på firemannsrom. Dette inkluderer både frokost og kveldsmat. Middag må man ordne selv, ca 150,- pr måltid.
  • 7 dagers Bybane/busskort, kr 115,- opp til 16 år og kr 255 fra 16 år og oppover. Da kan man reise kollektivt mellom hotell , baner osv gjennom hele turneringen.

Det vil si at man kan bo fire netter på hotell, reise kollektivt og spise godt ute på byen for ca 2500,- pr spiller. Det er rimelig. Selvsagt har vi også gode priser til ledere og foreldre som er med!

Det er da kun selve reisen fra ditt utgangspunkt til Bergen og retur som kommer som en kostnad utenom vårt regnestykke. Bergen kan lett nås med både jernbane, fly, båt eller bil (ofte med gode priser for ungdom).

Høres dette greit ut?

Ta kontakt med meg for mer info og for å få rabattkoder.

Epost: kontakt@bergenfotballcup.no
Mobil: 900 73 325

Eirik Gudmundsen
Turneringsleder